“Journey into the Mess” – Mezzanin

Kunstnerens opgave er primært at være outsideren, betragteren. 

Nina Maria Kleivan har på denne udstilling indsamlet fragmenter og tegn fra sin egen og vores fælles virkelighed, både den nutidige og den historiske. Der er mange referencer til hendes opvækst, barndommen, familien. Alt det man som menneske bærer med sig. Men hukommelsen er ikke statisk, den er foranderlig selv om hun vægter autenciteten, er det kunstnerens fortolkning. Hun fortæller historierne som hun tror de er, men hun husker dem ikke nødvendigvis som de i virkeligheden var. 

From confusion to certainty, foto, 90 stk. 
reagensglas 91 stk. med foto monteret på plade, 150 x 100 cm.
Unrest I,
140 gipsfragmenter, 100 x 125 cm.
Unrest II,
diverse gipsafstøbninger, 100 x 125 cm. 

Notes to self I,
serigrafi på papir, 185 x 125 cm.
Notes to self II,
tusch, akvarel, collage på papir, 185 x 125 cm.  

Connecting Parts,
video, 3 minutter 35 sekunder